1 година Car Embassy!

1 година Car Embassy!

12 април 2022

Измина 1 година от стартиране на проекта Car Embassy. Оказа се, че не е толкова просто, колко мислехме, но всяко предизвикателство приемаме с удоволствие.

 

С доста малки стъпки реализираме целите си и всяка следваща цел е по-голяма от предходната. Планирали сме доста нови продукти, събития и дизайни.

 

Тук е момента да благодарим на всички замесени и на всички, които подкрепят с покупките си. Всяка обратна връзка е високо ценена, за което можете да използвате всичките ни канали - Facebook, Instagram и на имейл - office@carembassy.com

 

По случай рождения ни ден, пускаме 10% отстъпка на всички артикули в онлайн магазина за период 15.04.2022-05.05.2022(включително).


Присъединете се към нас в отбелязването на третата годишнина на Car Embassy! Открийте важните етапи, които са отбелязали нашето пътуване и разгледайте предварително вълнуващото бъдеще, което ни предстои.

прочети още

С нашия приятел Стефан - Ordinary Car guy заснехме едно видео, в което представяме новата Car Embassy придобивка, а именнто BMW M3 G80

прочети още

За първи път, тунинг фестивал Маска ще се проведе в Бургас. Очаквайте ни с нашата шатра и всички продукти от магазина!

прочети още

Имах удоволстниие да участвам в Lotus Elise Experience ортанизирано от Lotus Cars Sofia. Спортнии коли, хубаво време ии приятна компания.

прочети още

Опаковаме пратките уверявайки се, че ще получите продуктите сякаш ги взимате от рафт във физически магазин!

прочети още

Как да защитим лаковото покритие в 6 лесни стъпки?

прочети още

Края на юни месец бяхме поканени на тунинг фестивал Маска в град Русе. Фестивалът се проведе на полигон ДЗС от 25 до 27 юни. Освен невероятните автомобили гости бяха Скандау, D-TRAX & MC-P, DJ VAYAN, DJ BOWAX и други.

прочети още

Добре дошли в Car Embassy!

прочети още