3 години Car Embassy!

3 години Car Embassy!

23 април 2024

Здравейте, автомобилни ентусиасти! Докато Car Embassy отбелязва своята трета годишнина, става дума не само за отразяване на миналото, но и за празнуване на настоящето и подготовка за бъдещето. Изминалата година беше наистина изключителна с множество важни етапи, които ни тласнаха пред границите на това, което можем да постигнем в автомобилния свят. От спонсориране на големи събития до печелене на престижни награди и разширяване на нашите хоризонти, Car Embassy е напълно готова да ускори към бъдещето с повече страст и енергия от всякога.

 

Преди да разгледаме изминалите години искаме да обявим, че всеки направил поръчка на 25.04 ще получи ваучер на стойност сумата на поръчката (без сумата на доставката), която е направил. Ваучерът ще е валиден 6 месеца или до 25.10.2024.

 

Пример: Направили сте поръчка за 80лв. В самата поръчка ще намерите код, който ще е на стойност 80лв.

 

Спонсорство на фестивала за тунинг Maska

Car Embassy гордо спонсорира фестивала за тунинг Maska за втора поредна година, затвърждавайки нашето място като стожер в общността на тунинга. Фестивалът, известен с показването на някои от най-запомнящите се модификации и най-съвременните автомобилни технологии, беше площадка за иновации и креативност. Нашето участие не само подчертава нашия ангажимент към културата на тунинга, но и нашата отдаденост към подкрепата на събития, които събират общността. Насладихме се на взаимодействието с други автомобилни ентусиасти и споделянето на нашия опит и услуги.

 

Награди на фестивала на BMW Club Bulgaria:

Най-значимото събитие на годината без съмнение беше нашето второ място в конкурса за външен/вътрешен вид за 3 серията BMW F30 на годишния фестивал на BMW Club Bulgaria. Това отличие беше доказателство за отдадеността на нашия екип и нашето прецизно око за детайли. Въведените от нас модификации бяха не само естетически привлекателни, но и функционални, подобряващи както производителността, така и стила на автомобила. Това признание ни подтикна да разширим границите на това, което можем да постигнем в автомобилното украсяване.

 

Разширяване на Car Embassy гаража от автомобили:

Разширихме се от един показен автомобил до три, подобрявайки нашето присъствие сбирките, тунинг фестивали и други автомобилни събития. Това разширение не е само въпрос на числа; става въпрос за по-ефективно споделяне на нашата страст към автомобилите с общността. Всеки автомобил в нашия "флот" е внимателно избран не само да представлява върха на дизайна и производителността, но също така да вдъхновява и ангажира със съмишленици автомобилни ентусиасти. Независимо дали е на седмична сбирка или национален фестивал, нашите автомобили са там, за да запалят разговори и да подхранват страстта към автомобилното съвършенство.

 

Ексклузивни доставки на Hot Wheels:

За тези, които ценят колекционирането, Car Embassy остава вашето основно място за осигуряване на най-ексклузивните модели на Hot Wheels. Нашият избор е подбран така, че да доставя радост на колекционери и ентусиасти, предлагайки редки находки и ограничени издания, които няма да видите другаде. Тези миниатюри са повече от просто играчки; те са част от автомобилната култура, всяка със своя собствена история и наследство.

 

Иновативно облекло за автомобилни ентусиасти:

Нашият страст към автомобилите не спира до там, а се разпростира и до облеклото. Ние продължаваме да проектираме и произвеждаме дрехи, които говорят директно до сърцето на автомобилните ентусиасти. От суичери до кежуал тениски, нашето облекло е създадено да отговаря на начина на живот на тези, които дишат и живеят с автомобили. Става въпрос за чувство за добре и показване на вашата гордост към автомобилите, независимо дали сте на автомобилно шоу, на пистата или просто прекарвате време с приятели.

 

Ангажимент към подобряване:

В Car Embassy постоянното подобрение е основна цел. Ние сме ангажирани да подобрим всеки аспект на нашия бизнес, от обслужване на клиенти до продуктови предложения и всичко между тях. Нашата цел е да гарантираме, че всеки клиент си тръгва удовлетворен и всяка взаимодействие с общността е положително. Ние сме тук не само да обслужваме, но и да вдъхновяваме и водим в автомобилната индустрия.

 

Какво следва:

Докато отбелязваме този важен момент, сърцата ни са изпълнени с благодарност към общността, която ни е подкрепяла и е споделяла нашето пътуване. Гледайки напред, сме развълнувани от новите предизвикателства и възможности, които ни очакват. Car Embassy е повече от просто бизнес; това е общност, семейство от автомобилни любители, страстни към това, което правят.

 

Благодарим ви, че сте част от нашето пътуване. Наздраве за още много години на иновации, успех и споделена страст в автомобилния свят!

 

 


С нашия приятел Стефан - Ordinary Car guy заснехме едно видео, в което представяме новата Car Embassy придобивка, а именнто BMW M3 G80

прочети още

За първи път, тунинг фестивал Маска ще се проведе в Бургас. Очаквайте ни с нашата шатра и всички продукти от магазина!

прочети още

Имах удоволстниие да участвам в Lotus Elise Experience ортанизирано от Lotus Cars Sofia. Спортнии коли, хубаво време ии приятна компания.

прочети още

На 25.04.2021 стартирахме този проект, за който си мечтаехме от много време. Година по-късно е време за равносметка.

прочети още

Опаковаме пратките уверявайки се, че ще получите продуктите сякаш ги взимате от рафт във физически магазин!

прочети още

Как да защитим лаковото покритие в 6 лесни стъпки?

прочети още

Края на юни месец бяхме поканени на тунинг фестивал Маска в град Русе. Фестивалът се проведе на полигон ДЗС от 25 до 27 юни. Освен невероятните автомобили гости бяха Скандау, D-TRAX & MC-P, DJ VAYAN, DJ BOWAX и други.

прочети още

Добре дошли в Car Embassy!

прочети още