Отбор Estoril_F30 на фестивал Маска

Отбор Estoril_F30 на фестивал Маска

30 юни 2021

Фестивалът беше много добре организиран, колите бяха подредени по една от алеите на полигона, имаше дрифт шоу, еротична автомивка, картинг и други забавления. 

Участието на отбор Estori_F30, освен в конкурса, се изрази и в участие в еротичната автомивка. Организаторите се бяха погрижили да има подиум за автомобилите и за госпожиците, които трябваше да измият колите.

В конкурсната част бяхме наградени с грамота "OEM standart" като автомобил с най-много OEM визуални доработки. Запознахме се с много нови хора и успяхме да направим няколко снимки на другите участници в изложенито.

Photos by @maxedout.arw


Присъединете се към нас в отбелязването на третата годишнина на Car Embassy! Открийте важните етапи, които са отбелязали нашето пътуване и разгледайте предварително вълнуващото бъдеще, което ни предстои.

прочети още

С нашия приятел Стефан - Ordinary Car guy заснехме едно видео, в което представяме новата Car Embassy придобивка, а именнто BMW M3 G80

прочети още

За първи път, тунинг фестивал Маска ще се проведе в Бургас. Очаквайте ни с нашата шатра и всички продукти от магазина!

прочети още

Имах удоволстниие да участвам в Lotus Elise Experience ортанизирано от Lotus Cars Sofia. Спортнии коли, хубаво време ии приятна компания.

прочети още

На 25.04.2021 стартирахме този проект, за който си мечтаехме от много време. Година по-късно е време за равносметка.

прочети още

Опаковаме пратките уверявайки се, че ще получите продуктите сякаш ги взимате от рафт във физически магазин!

прочети още

Как да защитим лаковото покритие в 6 лесни стъпки?

прочети още

Добре дошли в Car Embassy!

прочети още